FanMan66's Blog
Views
596
Comments
0

 As I was On NFL.com looking around i stubled across this NFL quiz.  I thought id show it to all of you so you could test yourself and see your NFL knowledge. Ill put the answers at the bottom. Please dont cheat, its all for fun.

 

1.Which of these four teams had the best 2007 record?
A. Houston
B. Minnesota
C. Denver
D. Washington

2. Besides the Patriots, which team won its last five regular-season games?
A. Minnesota
B. San Diego
C. Washington
D. Tennessee

3. Which division had the most combined wins and has too be considered the best division of 2007?
A. NFC East
B. AFC South
C. AFC East
D. NFC North

4. Which player led the NFL in kickoff return yards last season?
A. Devin Hester
B. Steve Breaston
C. Joshua Cribbs
D. Maurice Hicks

5. Which kicker made the most field goals of 50-plus yards in 2007 with 6?
A. Sebastian Janikowski
B. Rob Bironas
C. Mason Crosby
D. Kris Brown

6. How many running backs in the NFL averaged 20 or more carries per game in 2007?
A. 10
B. 8
C. 6
D. 4

7. Which QB was second to Tom Brady in touchdown passes last year?
A. Peyton Manning
B. Ben Roethlisberger
C. Tony Romo
D. Derek Anderson

8. Which QB was sacked the most times in 2007?
A. Jon Kitna
B. Ben Roethlisberger
C. Eli Manning
D. Donovan McNabb

9. Which running back led the NFL in runs over 20 yards?
A. Brian Westbrook
B. Adrian Peterson
C. LaDainian Tomlinson
D. Willie Parker

10. Randy Moss led the NFL with 23 touchdown receptions, who was second?
A. Terrell Owens
B. Plaxico Burress
C. T.J. Houshmandzadeh
D. Braylon Edwards

11. Who led the NFL in tackles last season with 174?
A. Ernie Sims
B. Patrick Willis
C. Ray Lewis
D. Brian Urlacher

12. Who led the NFL in receiving yards with 1,510 yards?
A. Reggie Wayne
B. Randy Moss
C. Chad Johnson
D. Terrell Owens

13. The top sack tandem on any team last year got to the QB 26.5 times. Which twosome was it?
A. Aaron Kampman and Kabeer Gbaja-Biamila
B. Patrick Kerney and Julian Peterson
C. DeMarcus Ware and Greg Ellis
D. Osi Umenyiora and Justin Tuck

14. The top scoring tandem excluding kickers got into the end zone 29 times. Which pair led the league?
A. Randy Moss and Laurence Maroney
B. Braylon Edwards and Jamal Lewis
C. Joseph Addai and Dallas Clark
D. LaDainian Tomlinson and Antonio Gates

15. Which player led the NFL in 2007 by returning three INTs for touchdowns?
A. Ronde Barber
B. Antrel Rolle
C. Antonio Cromartie
D. Thomas Howard

16. Which player led the NFL in combined sacks, interceptions and forced fumbles combined with 20.5?
A. Elvis Dumervil
B. Jason Taylor
C. James Harrison
D. Patrick Kerney

17. The Patriots led the NFL in points scored with 589 last year. Which team was second?
A. Dallas
B. Indianapolis
C. Cleveland
D. Green Bay

18. Which team scored the fewest points in the NFL last year with 13.7 per game?
A. Kansas City
B. Miami
C. San Francisco
D. Atlanta

19. Name the receiver who had the most receptions of 20-plus yards last year.
A. Chad Johnson
B. Reggie Wayne
C. Terrell Owens
D. Braylon Edwards

20. Select the top receiving tandem in combined receptions last year?
A. Terrell Owens and Jason Witten
B. Randy Moss and Wes Welker
C. T.J. Houshmandzadeh and Chad Johnson
D. Larry Fitzgerald and Anquan Boldin

 

Answer key:
1-D, 2-B, 3-B, 4-C, 5-A, 6-D, 7-C, 8-A, 9-C, 10-D, 11-B, 12-A, 13-C, 14-A, 15-B, 16-D, 17-A, 18-C, 19-A, 20-B

 

Put your score in the comments,

 

Comment

Remember to keep your posts clean. Profanity will get filtered, and offensive comments will be removed.


Start Your Own Blog

Start Now

Truth & Rumors

MOST POPULAR

  1. 1
    Irving: Fans don't deserve the Cavs
    Views
    22261
    Comments
    684
  2. 2
    D'Antoni's newest 'blunder'
    Views
    1286
    Comments
    558
  3. 3
    Baseball's top 2015 free agent
    Views
    1274
    Comments
    518
  4. 4
    Red Sox dodged two injury scares
    Views
    3402
    Comments
    504
  5. 5
    The NHL's model franchise?
    Views
    1354
    Comments
    114

SI.com

SI Photos